Personal stylist inschakelen: de voordelen op een rij

Je hebt wel kleding in je kast hangen maar het is niet helemaal ‘je van het’. Je weet dat er meer uit te halen is, maar stiekem zit je wel lekker in die comfort zone. Opvallen dat is nooit echt jouw ding geweest. Toch twijfel je om een personal stylist in te huren die jou net dat zetje in de rug geeft die je nodig hebt.

Kleding heb je nooit écht belangrijk gevonden. Je droeg altijd maar wat en van die modetrends was je nooit echt op de hoogte. Dat gaf ook niet, want je besteedde liever aandacht aan de dingen die je wél belangrijk vond. Je familie bijvoorbeeld en de relaties met je partner en vrienden om je heen. Maar nu begint het te kriebelen. Je weet dat je kleding meer kan passen bij jouw vriendelijke en bruisende persoonlijkheid. Maar hoe? Daar heb je toch echt hulp bij nodig van een personal stylist.

Dit doet een personal stylist

 • Laat jou ontdekken wat je kledingstijl is;
 • Vertelt jou welke kledingstukken mooi passen bij je figuur;
 • Helpt jou met het maken van combinaties waar je zelf nooit op zou komen;
 • Maakt setjes van kleding die je al in de kast hebt hangen, maar bijna nooit draagt;
 • Laat je inzien in welke kleuren en kledingstukken jij je zelfverzekerd en krachtig voelt;
 • Geeft jou persoonlijke shop tips;
 • Deelt handige stijltrucs zodat je kleding op een authentieke en fijne manier kunt dragen;
 • Helpt je uit die comfort zone te komen;
 • Brengt jou naar je full potential.

Zie een personal stylist als jouw mode-vriendin die jou helpt met alle kledingdilemma’s. Of je nu in een paskamer staat te twijfelen tussen twee items of dat je überhaupt niet weet wat je mooi vindt: zij helpt je er doorheen. Zo kun jij zelfverzekerder in je vel zitten en echt uitstralen wie je wil zijn.

Dus, waarom zou je een personal stylist aanhaken?

Omdat je een frisse blik op je kledingkast nodig hebt. Je wil iemand inhuren die verstand van zaken heeft en feilloos aanvoelt aan welke tips jij behoefte hebt. Wanneer je een styliste inhuurt kun je ervan uit gaan dat alle stijl-dilemma’s als sneeuw voor de zon verdwijnen. Geen stress meer in de ochtend, maar een kast vol prachtige kleding waarvan je weet hoe je ze moet dragen en combineren.

Het inhuren van een personal stylist is iets voor jou als:

 • jij er klaar voor bent om uit te stralen wie je bent;
 • je zelfverzekerd de deur uit wil stappen;
 • je je persoonlijke kledingstijl wil ontdekken;
 • nieuwe kledingcombinaties wil leren maken;
 • je kleding in wil zetten voor je personal brand.

I need help!

Zie jij dit wel zitten en ben je bereid om een eenmalige investering te doen? Check dan mijn fantastische aanbod: The Perfect Wardrobe! In dit traject help ik je bij het creëren van de kledingkast van je dromen. Zo kun jij echt uitstralen wie je bent!

Posted in Niet gecategoriseerdTagged

Author: Renée Prenger

Freelance journalist, copywriter, feminist, fashion lover

Geef een reactie