Renée Prenger

Ik ben Renée, 22 jaar en dé SEO-tekstschrijver die jij zoekt. Tijdens mijn studie journalistiek aan de School voor Journalistiek heb ik mij gespecialiseerd in het schrijven over mode voor online media. Als freelancer schrijf ik over de laatste modetrends, bekijk ik de shows van de internationale modeweken en weet ik precies wat er volgend jaar in de mode gaat zijn. Iets wat enorm handig is als je op zoek bent naar content over mode.

Als tekstschrijver heb ik gemerkt hoe belangrijk SEO kan zijn voor jouw bedrijf. Heb je wel de juiste dienst of producten, maar haal je op de een of andere manier geen klanten binnen? Dat kan wel eens aan jouw website-teksten liggen. Door mijn ervaring in de journalistiek weet ik hoe hoog de concurrentie kan zijn op Google en kan ik jou daarbij helpen.

Waarom ben ík de persoon om jou te helpen?

Omdat ik weet hoe belangrijk een sterke SEO-tekst kan zijn voor jouw onderneming. Door mijn ervaring bij verschillende grote online media (zoals ELLE Decoration, ELLE Eten, Harper’s Bazaar en Fashionchick) weet ik hoe belangrijk het is om als hoogste te ranken op Google. Als jij zoekt op de laatste modetrends, klik jij toch ook het eerste artikel aan dat jij leest? Hoe tof is het als jouw website straks die nummer 1-positie claimt? Ik kan je daar bij helpen. Ik schrijf niet alleen sprankelende web-teksten, maar leg ook uit waarom ik doe wat ik doe. Samen kijken we naar de resultaten en doen we een SEO check voor – en nadat ik voor jou de web-teksten onder handen neem. Duidelijkheid en transparantie vind ik namelijk heel belangrijk.

Het schrijven zit in mijn bloed. Al van jongs af aan schrijf ik schriften vol verhalen. Tijdens mijn opleiding kon ik mijn schrijftalent koppelen aan mijn passie en hoe gaaf is dat? Iedere dag doe ik wat ik fantastisch vind: anderen helpen met originele web-teksten over mode. Dat jij daarmee meer klanten binnenhaalt of meer producten door verkoopt is een kroon op mijn werk.

Mag ik jou binnenkort helpen met toffe web-teksten over mode? Of ben je benieuwd wat ik nog meer voor je kan doen? Neem dan snel contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Fotografie ©Thatsmefotografie