Illustratie © Studio Love Lemons

Renée Prenger

Freelance journalist, copywriter, feminist én fashion lover. Maar dat is natuurlijk niet alles. Wist je namelijk dat ik zowel in het Engels als in het Nederlands schrijf? Misschien wat verwarrend voor de leken onder ons die zich net verstaanbaar kunnen maken in het buitenland, maar zo normaal voor mij. Nadat ik in 2018 in Canada heb gestudeerd, denk ik net zo vaak in het Engels als in het Nederlands en moet je niet gek opkijken als ik Engelse woorden feilloos door mijn Nederlandse zinnen verweef. Vaak tot ergernis van mijn omgeving.

Als feminist en journalist schrijf ik graag over taboe-onderwerpen die door andere media niet worden belicht. Ik vind het belangrijk dat artikelen over feminisme, mentale gezondheid en prestatiedruk in de toekomst als normaal worden gezien. Normal is boring! Ik verdiep mij graag in onderwerpen die anderen als té ingewikkeld of té gevoelig beschouwen. Ik duik met een verfrissende blik in een thema en laat je de wereld graag zien vanuit mijn eigen perspectief. Door middel van essays op deze website schotel ik je op een eerlijke en authentieke manier de laatste trends op modegebied voor. Met mijn unieke schrijfstijl en mijn vlotte pen zullen mijn artikelen anders zijn dan de artikelen die je eerder hebt gelezen.

Ik houd van leren en nieuwe dingen ontdekken. Dit doe ik onder andere door veel van de wereld te zien, online mij te blijven specialiseren in het leren over web development, online marketing en sociale media. Ik ben iemand die niet graag stil zit en het liefst zo productief mogelijk is! Ik ben communicatief sterk en heel leergierig. Ik ben spontaan, fijn om mee te sparren en mee samen te werken. Ik ben loyaal, een echte teamplayer en heel goed bereikbaar. Ik kan goed zelfstandig aan de slag, ben een fantastische planner, en ik maak echt van alles lijstjes!

Benieuwd geworden naar mijn cv? Kijk dan even op mijn LinkedIn-pagina via onderstaande button.

Can’t wait to e-meet!

Fotografie ©Unsplash