Je kledingstijl ontdekken? Als personal stylist help ik je graag!

Draag jij dat ene bloesje altijd op dezelfde manier en staar jij je iedere ochtend weer blind wanneer je een nieuwe outfit moet uitkiezen? Misschien zeg je wel regelmatig: ‘Ik heb helemaal niks om aan te trekken!’ terwijl je kast vol met kleding hangt. Je wilt je kledingstijl ontdekken, maar hebt geen idee waar je moet beginnen.

Herkenbaar? Je bent niet de enige. Er zijn zoveel vrouwen die prachtige items hebben die achterin de kast liggen te verfstoffen omdat ze simpelweg geen idee hebben hoe ze het kledingstuk kunnen combineren. 

“Voel je zelfverzekerd in een knallende outfit die je ook nog ’s vaak kunt combineren” 

Zonde vind ik dat! Ik help je daarom graag met het uitvinden van jouw kledingstijl, welke kleuren complementair zijn aan je haar- en huidskleur en waar jij je lekker in voelt. Want wanneer jij straalt, ben je op je mooist. En de juiste kleding kan wonderen doen. Wanneer was de laatste keer dat jij echt een knaloutfit aan had? Veel te lang geleden? Dan gaan we daar eens snel verandering in brengen, en dan wel met de kledingkast die bij jou past. 

Je kledingstijl ontdekken met The Perfect Wardrobe

Een perfecte kledingkast? Dat kan met het uitgebreide The Perfect Wardrobe pakket. Je krijgt niet alleen een kledingkast check, het is veel meer dan dat. Ik zorg er namelijk voor dat je garderobe voortaan alleen nog maar gevuld is met items die perfect bij jouw kledingstijl en figuur passen. Ook krijg je een persoonlijke lijst met do’s en dont’s die het shoppen van nieuwe kleding eindelijk weer leuk maakt! Klinkt niet verkeerd, toch? 

Wil jij:

  • voortaan precies weten wat jij aan kunt trekken in de vroege ochtend?
  • moeiteloos items met elkaar kunnen combineren uit jouw kledingkast?
  • een frisse start voor een nieuw modeseizoen?
  • geen kledingstress meer in de ochtend?
  • eindelijk duidelijkheid over wat er wel en wat niet bij jou past?
  • makkelijker (online) shoppen doordat je precies weet wat goed bij jou staat?
  • je zelfverzekerder voelen in outfits die naadloos aansluiten bij jouw kledingstijl?
  • een kledingkast waar je blij van wordt?
  • leren hoe je een item zo kunt combineren dat je ‘m op vier verschillende manieren kunt dragen?

Dan is The Perfect Wardrobe echt iets voor jou. Ik duik in jouw kledingkast en samen kijken we naar waar jij je gelukkig in voelt en waar je zelfvertrouwen in krijgt. Dat is immers het belangrijkste. 

Je kledingstijl ontdekken met The Perfect Wardrobe ziet er zo uit:

#1 Voorbereiding is het halve werk

Je vult een intake vragenlijst in waar je al je kledingstruggles op papier zet en jouw kledingstijl aan mij kunt uitleggen aan de hand van inspirerende rolmodellen. Zo kunnen we samen alvast je kledingstijl ontdekken!

#2 Let’s chat about fashion!

Van tevoren vindt er een uitgebreid kennismakingsgesprek plaats (c.a. 30 minuten) waarin we al deze struggles van A tot Z doornemen. Tijdens dit gesprek hebben we het over je figuur en kijk ik ook alvast naar welke kleuren goed bij jou staan. Tijd om enthousiast te worden en de tips die ik je in deze call al geef toe te gaan passen.

#3 Jouw eigen ‘aesthetic’

Speciaal voor jou maak ik een gepersonaliseerd moodboard op Pinterest. Jouw eigen ‘aesthetic’ kun je in de toekomst als handboek gebruiken bij al je nieuwe (online) aankopen. Hoe handig is dat?!

#4 Je kledingstijl ontdekken

Het draait natuurlijk om de 1-op-1 style sessie bij jou thuis waar ik je kledingkast onderhanden ga nemen. We kijken naar de items waar je nu dol op bent, de items die je inmiddels wel zat bent, of de items waar je liever afscheid van neemt. Samen gaan we je kledingstijl ontdekken. Ik maak setjes met jouw favoriete items zodat je deze direct op veel meer manieren kunt gaan dragen (ideaal wanneer je veel kleding nu steeds op dezelfde manier combineert). We sluiten de dag af boordevol inspiratie. Je kunt haast niet wachten om de nieuwe looks te gaan dragen!

#5 Out with a bang!

Maar daar blijft het niet bij! Je krijgt aan het einde van de style sessie bij jou thuis namelijk een lijst met items die een hele waardevolle aanvulling zouden zijn op jouw garderobe. Ik help je op weg door fijne winkels en webshops te tippen die naadloos aansluiten bij jouw nieuwe kledingstijl. In het naslagwerk krijg je alle tips & tricks die ik je tijdens de style sessie heb gegeven op papier rustig teruglezen.

En nu? Je weet nu wat er wél en wat niet bij je past. Je voelt je zelfverzekerd in de kleding die je al in je kast hebt hangen, je kunt je eigen kleding moeiteloos combineren en je hebt een waslijst met prachtige items waar je in de toekomst nog naar mag kijken. De basis voor The Perfect Wardrobe staat als een huis en je kunt niet wachten om de nieuwe versie van jezelf aan de rest van de wereld te laten zien.

De eenmalige investering voor dit overheerlijke scenario?

€247,- (incl. btw voor particulieren, excl, btw voor ondernemers)

„ Ik ben Renee gaan volgen vanwege haar goede modetips en tijdens een super leuke zoom sessie, heeft zij mij zo goed geholpen! Samen kwamen we er ook op uit dat sommige kledingstukken gewoon niet bij mijn stijl passen en ik weet nu dat ik deze moet laten liggen.

Tijdens de style sessie is zij in mijn kledingkast gedoken om te kijken welke items weg kunnen, welke een nieuw leven kunnen krijgen in combinatie met andere items en hoe ik mijn meest gedragen items op een andere manier kan dragen. Ik vond het heel erg waardevol! Nu kan ik meer in mijn eigen kledingstijl op zoek gaan naar kleding en ik weet nu ook welke voor kleuren en items bij mij passen. Heel erg bedankt Renee, super fijn om even een frisse wind door mijn kledingkast te hebben gehad 🙂 Ik raad het dus iedereen aan! Of je nou in dubio zit of gewoon wil bekijken wat weg kan. Fijn als iemand met verstand mee kijkt!“

– Julie Dubbe

Fotografie © Veerle van Willigenburg