Een personal stylist inhuren?

Wil je een personal stylist inhuren? Dan schep ik orde in jouw chaotische kledingkast. Ik help je bij de zoektocht naar jouw persoonlijke kledingstijl waarin je 100% jezelf kunt zijn. Als echte personal cheerleader moedig ik je vanaf de zijlijn aan om de beste versie van jezelf te worden. In een outfit waarin jij je op en top zelfverzekerd voelt, kun je namelijk de wereld aan.

Heb jij het gevoel dat je on top of the world bent?

Niet? Dan ben je waarschijnlijk onzeker. Onzeker over jezelf of bang voor je eigen potentie. Geen zorgen, want ik ken dat gevoel maar al te goed. Zelfvertrouwen is voor mij altijd een ding geweest. Ik liep mee met de rest en deed alles om er maar bij te horen. Inmiddels weet ik dat wanneer je inziet hoe geweldig je eigenlijk bent, dat niets je meer kunt stoppen. En dat gun ik jou ook!

“She dressed herself in confidence every day”

Kleding heeft ervoor gezorgd dat ik ben zoals ik ben. Sinds ik mijn kledingstijl heb ontdekt, weet welke items wel (en welke ook niet) bij mij passen en hoe ik mijn figuur op m’n best kan laten uitkomen, is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid. Wanneer ik een outfit aan heb waarin ik mij helemal the bom voel, straal ik dat ook uit naar de rest van de wereld. En weet je wat: dat kan jij ook!

Lees hier meer over mijn verhaal!

Wil jij je kledingstijl ontdekken? Laat mij je helpen!

Met mijn ervaring als modejournalist heb ik oog op de laatste trends. Hierdoor kan ik jou niet alleen vertellen welke kledingstukken bij je passen, ik help je ook bij het klaarmaken voor het nieuwe modeseizoen. Wil je ook een kledingkast waar je helemaal happy van wordt? Een personal stylist inhuren is dan zo’n slecht idee nog niet. Ik help jou de beste versie van jezelf worden door middel van kleding. Samen zorgen we ervoor dat je zelfverzekerd voor de dag komt. Of dat nu voor een sollicitatiegesprek of gezellige borrel met vriendinnen is.

Burgstraat 1C
Gorinchem 4201 AA
Nederland

KvK-nummer: 74686909

Een stylist inhuren? Meld je hier aan!

Wil jij elke dag met een goed gevoel je bed uitstappen en de deur achter je dichtdoen met het idee dat de wereld aan je voeten ligt? Het ontdekken van je kledingstijl doet dat voor jou. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar kleding die bij jou past zodat je voortaan zelfverzekerd aan je dag begint. Klinkt niet verkeerd toch?

Let’s meet! Meld je hier aan voor The Perfect Wardrobe of vraag een gratis adviesgesprek aan van 30 minuten. Ik kan niet wachten om jou verder te helpen!

Fotografie © Veerle van Willigenburg